Rabu, 23 Julai 2008

fiRst=laSt

ermm...first=last...byk bagi makna kat aku nih..huhu..apa ek..first=last ni sbnarnya penyesalan yg aku rasa teramat sgt skang ni...hehe..aku nyesal sbb terus je benti tanpa dpt keje dulu..bila aku duk sorg2..pk pasal semua ni..wat aku ingat balik punca aku jadik gini..aku terpaksa kuar dr JBC sbb seseorg! walaupun aku xde niat nk benti tp hati aku sakit! sakit yg teramat sgt smpai aku jadik bodoh benti keje kat situ..n last aku tersadai cam ni..tp aku xnk salahkn sape2 pun..asal sume org dh bahagia cukup la..harap2 aku still dpt peluang pas ni...insyaallah...

i c u whEn i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular