Isnin, 30 Jun 2008

permulaan yg baik....?

hehe..permulaan minggu yang baik ke...? pg td aku tlajak gile...huh..cane la rezeki nk murah kan?haha...dh la tgh tdo ada 1 company call aku suruh g interview..wakaka..yela..letih sgt..hehe..dh le baru balik dr perak..aku drive sorg2 2..cam x caye je kan..baru je tdo..abg aku plak mintak antar camera kat damansara..nk g oberc katekan..huh! asyik dia je bleh pegi..bila la aku bleh pegi gak..dh la tgh mamai bwk kete mlm2..dh 2 xbrapa kenal jalan sane..aku wat silap mata tgh jalan..abes kete hon...haha..mujur selamat lagi...

td aku pegi ofis lama..nk antar drwg kat kecik..mintak dia tlg wat keje aku sket..takut xsempat..hehe...dh sembang ngan kak nor..aku naik kat senior aku..c napi..byk plak cite yg aku kongsi..kira2 tmpat aku luah perasaan la konon..haha..aku cite pasal baharom yg belagak alim 2..napi gelak je dgr..ade lagi jantan cam 2..cam desperate je..tp kitorg cam bleh agak sape baharom 2 cuma xpelah...macam2 la lagi...semua cite kuar..hehe..dengar jela..

tp yg mengejutkan aku....dia dh naik kete la...wah!!! budak2 situ pun kecoh tp dgr cite 2 kete awek dia maa....huhu..aku x ty pun tp biasa la...org akan bercerita kat aku..siap tunjuk lagi..'2 kete dia kak fatin'...haha..nk wat cane penah jadik sebahagian idupku...hehe..2 yg aku malas nk pegi ofis 2..ade je rajin nk cerita kat aku pasal dot dot dot...aku tadah jela..sambil senyum..hehe..aku dh x kisah...dia nk apa pun lantak la..nk tunggang terbalik ke...yg penting..bak kata napi..'ada hikmahnye...Allah xnak ngko ngan org yg gitu.....' ntah la...aku pun xleh nk comment apa2..hehe..pastu makan2 ngan kecik n sya kat mamak sebelah n terus blah...

so..permulaan yang baik ke?hehe

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular