Khamis, 12 Jun 2008

interview...interview..interview...

huhu..tajuk yg macam bagus tapi ntah le..xleh nk ckp lagi...ari ni aku kat opis cam biasa...pojek APH ni dh melampau2 kaco aku..mcm2 claim nk kena submit...yg best nyer..aku kena carik DO sdr..huhu...loteh den gini...yang sorg suh prepare je claim n submit terus...yg sorg lagi ckp jgn lagi..smpai gaduh 2 org 2..haha.. tgh duk sebok wat keje sempat lagi email ngan kong...dulu dia ni penah sekelas ngan aku tyme Part1..terer dia ni...mmmg best dia ni.klako tahap gaban la...dia ni pun neber aku kat sek 7 dulu...hehe..slalu ar gak aku bagi keropok..nasi dagang n mcm2 la...

aku saje je ty dia xde keje kosong ke kat sime darby 2...tmpt dia keje..dia ckp ada tp bkn ngan sime darby...tp jauh ar sket...kat pasir gudang..wahh!! teruja aku.. so dia mtk aku fwd resume aku...insyaallah kalo dpt..selasa ni pegi interview..huhu...
ptg td tetiba mat pit aka c brad pitt call aku...dia ni kawan aku dr part 1-6..hehe..baik budaknye...hehe..mujur x sangkot je..huhu.. sembang punyer sembang...aku pun ty xde keje kosong ke..?hehe..dia jwb kalo consultant ada kot..nnt dia try..n mtk aku fwd resume..huhu..bestnye ada kwan2 yg baik n memahami...ntah le..aku dari dulu lagi mmg baik ngan lelaki la..ngan pompuan xleh nk masuk sgt la...sbb diorg ade sifat jeles kot..huhu..tp tyme kat uitm aku x campur sgt plak baik laki @ pompuan..aku baik yg aku betul2 kenal je..huhu..dh malas nk kawan..haha...bblik kat cite interview ye..arap2 ade la yg sangkut..

dah le...aku nk wat benda lain plak..skang aku dh jadik hunter balik..red hunter! wahh! konon je la tu...keje dh elok gatal nk carik lain lagi..yela aku x tahan la wat 1 keje je..abes la daya ingatan aku nnt...sia2 je aku blaja qs 3 tahu...balik2 wat claim je...huhu~

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular