Isnin, 21 April 2008

ntah ape2 ntah....

ari ni ayu sket ke opis..pakai kebaya nyonya 2 le..hehe..kat jBc dah muak tgk aku pakai baju 2...xle pakai ari2..bila meetg je aku pakai..heheeee... ari ni xde apa la yg menarik pun...cuma aku rasa ada perasaan kurang enak sket le...tetiba je jadi sedih..pastu call mami...ty pasal 2....lagi rasa sebak... aku sensitif betul bila ckp ngan mami..ade apa2 je mst rasa nk nangis bila ckap ngan dia...bila dia dgr suara aku lain..dia pun mula la terharu..huhu~ smpai skang aku still rasa sebak..xtau la kenapa...mgkin pasal 2 kot...

dah le tyme lunch..ada akak yg 1 department ngan aku ty..aku wat keje QC ke..?jgn carik pasal...nnt diorg asyik bagi je...xde keje duk jela..xyah mintak2... aiii...nk tolong pun xbleh...??? kul2 lebih aku g solat...pastu ade akak 2 solat gak...so aku tgu la dia..tgh2 duk siap..ramai plak yg masuk n bukak citer...so aku join la skali..hehe...sedar2 kat kul4 aku duk kat surau...

balik je..mentor aku..hehe..aku ngan dia je yg sebenar2 qs kat situ..akak td ambik civil tp wat keje qs...then mentor aku 2 jimmy namanya pun bgtahu yg xpayah mintak kerja ngan org lain..sah2 la akak 2 yg report kat jimmy plak..aku terus senyap...n bkak ym kat tepon..org yg aku serang xlain x bukan nazri la...sbb dia je yg tgh on9..hehe.. nk serang master.. ntah apa msg dia wat xtau le.. tgh2 aku duk syok ym ngan nazri..jimmy dtg suruh aku tlg akak 2...aku ckp nak xnak je.. so aku pun wat le rajin...xpela...asal keje x membebankan aku + gaji yg ok..so..no hal la...xdpt ot pun xpe..hehe..

aku wat rajin pun susah kan...kang aku wat malas baru tau...aku ok je..keje aku xbyk pun..kalo aku wat dek je kat keje org lain pun xrugi aku...kan..?kan..? haha...sok aku nak test..aku nk duk saje je...nk cari broadband x sempat2 lagi..tgk la nnti...aku goyang kaki sambil betenet baru tau... dont play2 ea...

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular