Ahad, 13 April 2008

mOody...?

start je ari ahad ni mood da ilang melayang...online je aku nmpak dat guy pun tgh online...dr smalam lagi sbnrnya..smlam aku bagi 1 msg kat dia n trus out..pagi td bukak dia reply...nothing 2 say fatin...so aku reply lagi...bla.bla..blaaa....aku trus out..mood aku da ilang...sebak ada sedih smuanya ada...aku trus la wat nyebok2kan diri...kemas 2 kemas ni basuh 2 basuh ni..even smalam baru aku kemas sana sini basuh sana sini...tension beb...aku pun xpaham sbenarnya...nape bleh jadi semua ni...konfius pun ada...2 la aku ckp tyme aku da happy baru la 2 baru la ni...keeps waiting...waiting n waiting...not 2 me k.... bila da blurrr cam ni mula la aku x senang duduk..bsalah pun ada.. sok da la ada induction...apa kejadahnyer pun aku xtahu la...harap2 my feeling better after dis....aku nk g jalan2 la pas ni...my best theraphy...

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular