Sabtu, 19 April 2008

hari yang agak bosan........

erm...bocang ar...(adeq aisya-anak sepupu aku sebut sbb pelat)balik keje tadi ingat nk tdow..tp xngantuk plak...layan antm jap pastuh terus ngedet blog ni...ari ni betul2 bosan le..mujur ada master bleh gak chattg..yele bleh tgk dia yg klako...asyik gelak je tgk aksi dia...huhu.. dia ni kawan kpd kawan aku..dah xbaik lagi skang..huhu...baik ngan dia la lak..tempat ngadu le...hehe.. kdg2 chattg gak ngan c nazri.. besh gak sbb dia suka bg cite yg besh2..link youtube la..cam2 le...tgh2 layan master ni aku dapat call..serius je..nk ajak aku keje..company oil n gas tp site kat jb...waa amat dasyat 2..jauh beb.. aku kata la aku kena pk for long term..sbb nnt aku nk kawen xnk la... susah plak nk carik keje.. dia siap ckp ala xyah la kawen lagi..nnt jmp la org lain..xpun jadik no 2 dia..byk antik!!! byk woo gaji dia nk bagi tp kena itam la sket..duk kat site kan..senin ni dia nk jmp..aku ckp la xdpt..dan2 2 dia ty kalo skang bleh x?aku kata ok no hal..aku da rasa cam kenal je..aku pun apa lagi wat2 la gelak2..ty sape ni..dia bgtahu nama tp aku xtahu nama sbenar apex..so aku xleh nk ckp la...huhu...last2 aku ckp main2 dia pun bgthu dia apex..cess! tp mmg betul kawan dia nk qs..sembang punyer sembang byk plak modal dia... siap citer 2 citer ni...dia ni client kat opis aku...bila dia ty betul ke aku da nk kawen dia ckp xyah la kawen ngan org 2...sian c man ni..apex siap bgtahu masa kat site kelang man ckp yg dia sembang ngan aku tp cuma bgthu keje yg kena buat jela...aku saje2 tlg dia wat keje..mmg keje department dia belambak2...so sape yg goyang kaki akan menawarkan khidmat le...cam aku... apex ajak aku kuar minum tp aku ngan dia xtau mana kedai sini...so kitorg postpone smpai akhir bulan..2 maknanya aku kena blanje le... tyme aku ckp ngan apex..aku tgk muka master da boring giler...last2 dia tutup webcam 2 n kuar minum ngan pak syed..ni la kawan aku yg betul2...hehe...

start pagi td...aku posing maut..snap gambo sdr..haha...kat ofis..lam kete lam umah..mana2 je.hehe..aku da upload pun kat fotopages aku...sila2 la tengok kalo sudi ;o) kat sidepage pun ade link myfotopages..eiiii..promote plak! kat frenster pun ade 1...hehe...yela...skurang2nye org jauh bleh tgk kan..apa yg aku wat...hehe..

spatutnya pas blik keje td da plan nk g gym lagi tp opismate aku xnak plak sbb ngantuk...aku ingat aku je xleh tdo tp diorg pun sama...yg sorg 2 kul 4 bru bleh tdo..nape ek...? ada abg kat sane smalam ckp blik ni terus tdo...baru best... esk segar je bangun..tp hampeh je... nantila aku story mori pasal pegi gym 2....

da petang baru ngantuk plak..tgu malam ni jela aku tdo...nk tgk konsert af lagi...mst xbest lagi...huhu..layan jela apa2 je...tenet ke ape2 ke...yela...xde sape kat umah..kakcik balik trg ade keje smbil balik tengok anak dia le c hannah 2... tangan duk lam mulut je sbb nk tumbuh gg..haha...cian dia..abg ngah plak pegi kuantan ade keje gak..sok kot balik..huhu..semua bz...aku je yg ternganga..dulu aku yg plg bz..blik malam..weekend pun xde kat umah...haha...pegi mana 2...?huhu..... skang aku duk umah diorg plak pegi sana sini..cessss!!

laa...nk ujan le plak da...mst xleh tgk tv nnt...piring masuk air aku panggil..hehe..memandai je kan.. aku selamba je lagi on pc ni..kilat da memanggil2 2...sabo ea..wakaka~

nnt la aku samung lagi..kalo bosan aku menepek lagi kat sini..caucincau...

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular