Khamis, 17 April 2008

hari ni....

skang baru aku bleh nulih ngan best..td xpuas le guna tepon canggih aku 2 bak kata my pren...syed alattas ;o) td lunch opismate aku ajak pegi makan kat paksu @ sec 15...huhu.. pegila aweks kelisa...kelisa aku n kak linda...8 org semua...yg lain tak nk ikut plak...yela...skang opismate aku da ramai..2x ganda opis lama...huhu~ letey nk ingat nama...smpai skang aku akan ty sape nama yg 2..sapa nama yg ni...wakaka...
so, bila da sampai sana..aku pun apa lagi gelojoh ngan tahap gaban terus order...nasik goreng paprik...my favourite dish..emmmm...besh~ yg lain semua mkn sizzzzzzzling... sbb nunggu lama 2 yg byk zzzz....hehe...
tgu punyer tgu..gaban punyer besar pinggan...isi pun boleh tahan byk... tarrrraaaa... ni dia nasikku...



mesti teruja kan...? bila tyme rasa je..perghhhh!!!xsedap pun...manis je..baik aku wat lagi best! balik je da terlambat 10 min...smua wat muka selambe jer...aku le yg plg cuak...budak baru tp da pandai masuk lambat...so, aku pun wat2 le rajin...hehe..

mood aku kurang baik sket kot ari ni...so cam biasa demi memujuk hati ku yang ntah apa da jadi ni... aku pegi la window+soping... aku pegi kedai biasa je nk nengok2 brooch kat sec27 tp tibe2 perasaan yg mmbuak2 nk pegi mall...apa lagi.redah jela...niat mmg la nk window soping je...tp.....tgk apa da jadi... 2 aku suka wat window+soping...

ingat nk tgu duit claim yang last aku dpt dr jBc baru nk pegi soping...tp lambat sgt clear...aku pun pegi jela...hehe~ mula2 pusing2 xde yg menarik pun..lega aku...xyah le nk membazir..tp last2 kat tangan aku...1 kemeja..1 cardigan kecik.1 baju ape ntah...huh! bila da byr nk kuar...ternampak plak 1 baju warna merah! wah! sgt menarik...so aku pun beli jele ;o) pastu aku teringat nk beli kasut..kasut aku baru beli 2 da cabut tapak sbb aku guna masa ambik air smayang..baru 2 minggu kena air da rosak...syg giler kasut 2.. turun bwh aku carik la selipar nk guna tyme smayang n masuk toilet..jmpa la kat kedai bata...kluar je tnampak le pulak body shop..huhu... kebetulan 2 minggu lepas masa aku pegi bukit tinggi aku jumpa 1 perfume yg wangi tp xsempat nk beli... so aku cari la tp xde... aku suka beli body shop punyer sbb nk kumpul botol dia 2... hehe~ bila da xde aku beli jela benda alah lain... last skali aku masuk sinma...aku nk carik gelang besau tp xde...yg ade smua xcantik...aku beli je la gelang yang biase je... aku balik pun sbb kedai depan sinma 2 da tarik dia punyer roller shutter..takut gak aku...tdo lam 2 plak..bila balik aku singgah nk beli tudung kat kedai yg aku pegi 1st2 td..kedai 2 pun dh kemas nk tutup..hehe..

1st tyme 2 aku jalan sorg2...lama plak 2 dari kul 6 lebih sampai 9 lebih...apa kejadahnyer..huhu.. ni la bahaya kalo jiwa kaco...hehe...

aku pun da letey+ ngantuk daaa....tp mana kawan ku mr nazri...?biasa mesti ada je on9...hehe

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular