Sabtu, 12 April 2008

blog aku~

erm...da ada blog sdr...xtahu apa nk tulis plak...huhu~ ari ni ngan esok sbenarnya aku kena pegi kursus kawen ngan x opismate aku dulu...tapi tetiba aku rasa malas yg teramat sgt nk pegi masa bangun subuh tadi...so aku msg la kak nor..aku xjadi pegi...bleh pegi ngan future husband aku..hikhik...bernas kan idea aku ni...so...2 ari ni aku nak update blog aku ni...bior cantik sket..tp xcantik pun sbnarnya..blog geng2 aku lagi canggih manggih...
blog aku ni mcm jambu je kan...huhu..sbnarnya aku anti la ngan kaler pink sbnarnya..xtahu la nape..adik aku esoh..minat giler pink..semua brg2 dia pink...naik menyampah pun ada..haha...masuk taun ni byk plak brg aku kaler merah...baju mmg da banyak kaler 2...hehe..ngan tepon...pastu tukar page frenster kaler merah...skangsemua merah...dulu aku giler sgt2 kat ijo...pastu ade gak yg suka ijo dolu2...lagi la gile aku ngan ijo...bleh plak sama minat..ingatkan dah jodoh skali..tp xsempat plak..hehe...tp blog ni xde yg betul2 merah..nk gak nyelit ngan kaler pink...belasah jela...hehe...asalkan ada merah kan....

huhu..lunch tyme le plak~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular