Selasa, 22 April 2008

citer ku tuk ari ni...

xde apa yg best pun ari ni tp aku saje je nak menyemak kat sini biar byk cite kat page aku nih..hehe..GK betul kan??? ooo..lupa ada cite yg bleh kata best kot.. pagi ni aku awal 1 minit kot keluar dr umah..sampai kat traffic lite yg keluar kesas 2 punyer slow nk bleh gerak tp aku tgk kete depan dah xde pun...sampai depan pak pulisi tg dia jerit2 kat kete depan aku...rupa2nya dia je yg makan angin.ntah mane dia nk pegi pagi2 ni..nk tgk keindahan alam je kot...haha.. sampai je kat flyover sec20..aku da cuak gila babas..jeng apple beb...wat2 jela happy..awal lagi...tgu punyer tgu..beratur punyer beratur..lambat gak aku smpai..wat muke selambe jela..mujur la ada yg lambat gak..kenala aku qada' balik nanti...ala..10 min je pun...xkesah pun..aku ngulor pegi surau pun dh lama..hehe..tp aku mmg balik lambat pun ari ni..saje join opismate aku pegi makan..kebetulan akak 2 pun pose..aku pun tumpang la 2 kaki..aku pose skali kan bagus..tp nk bangun pagi td amat la malas..dr semalam lagi nk pose xjadik2...huhu... so, kitorg pun pegi la makan kat sec 20 je..kitorg pegi be5..kalo x mst 6 tp c miza pegi training kat KGSAAS...yg pegi hanyala kak alin, nora, azmel (kdg2 org pggl dia memel tp dia marah..haha..org ckp dia ni adik kepada slh sorg grup dot dot dot..nama drahsiakan demi kebaikan semua....) n man.. dh la malu2 je..aku pun naik malu nk tgk dia..dah le asyik kena sakat je..tp serius pulak mamat ni..apa kena pun xtau..nora wat kelakar pun dia cam marah smpai senyap budak 2..

apa lagi ea yg menarik ari ni...dah xde kot...kalo ade tertinggal nati aku topup balik ea..huhu..cam le best sgt cite aku ni..hehe....

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular