Ahad, 20 April 2008

????

bosan lagi....keje aku ari ni..bangun mandi bekfes tenet masak lunch tenet tgk tv tenet...huhuhu..bosan kan..nk kuar malas la.. aku baru je pas tepon my luvly mom.. aku ada 1 hal yg bleh d kategorikan hal yg penting la nk mintak pandangan sesapa tp mst xde sape yg nk comment pun..hehe.

lam masa yg serba canggih skang ni...ada lagi ke mak bapak yg carikan jodoh untuk anak nyer...?kalo yg pompuan mayb ok la kan...? cane kalo on gurl side...dat guy yg mak korang nk jadikan menantu...dah berpunya..??how?? is it possible 2 get married wif him? kadang2 aku rasa ni so complicated kan..? boleh ke dat guy terima 'gurl' yg dia xpenah kenal langsung n cane ngan awek dia skang...? bleh terima ke keadaan ni? so confusing! n dat gurl plak sanggup korbankan 1 ikatan persahabatan yg baru nk bermula demi impian org tuanyer... may b ni 1 pengorbanan yg sgt besar tuk org tua nyer...tapi...sampai bila..?

sebelum2 ni aku penah baca banyak novel yg kisah lebih kurang ngan cite kat atas...family yg aturkan... awal perkahwinan c isteri cuma cam org gaji je d mata c suami 2...n c suami still teruskan perhubungan ngan his gurl.. last2 mmg la c suami terbuka pintu hati n mata memilih c isteri... yela nk lariskan novel 2 kan..?? tp kalo yg betul2 jadik...apa kesudahannya? bleh ke c suami menerima c isteri seadanya???

ntah le...aku pulak yg jadik bingung skang...nape ek..? cane nk handle suma ni..? tensiooooon!!!

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular