Selasa, 8 April 2008

1st tyme!

waa....kerana kebosanan aku tahap dewa...kerana kemaruk membaca blog2 org...kerana kebz'an aku da semakin ilang...kerana aku da x tau apa nk wat lagii...maka lahir la blog aku sendiri...wakakaa..xyah masuk post kat frenster lagi kan...?al kisahnya 1st tyme aku baca blog geng aku ialah pn rafidah...opps..sory..sbelum ni aku da pun gatal baca blog2 org..cuma kenalan terapat la yg aku baca dan org 2 ialah cikpid..nama manjanye...walaupun aku xrapat pun ngan dia tp aku sempat la 1 grup applied stdy ngan dia tyme part 3...baca punyer bace...tgk punyer tgk...menular dah rupenye...start dr farah..aku xrapat ngan dia cuma kenal tyme aku g interview kat jBc...pastu tgk an..along n dzu pun da ade blog rupenye...yg 3 org ni mmg aku rapat...sekelas part 1 n 2 n also my neber...hehe.. so, pas ni aku xde keje lain la...reke cite jela...yela...keje kat tmpat baru mmg xdpt mnyebokkan diri...best2...gaji tetap dapaaat...hehe

ni mukaddimah jele....

i c u when i c u~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular